Onze dienstverlening helpt uw onderneming verder te groeien
Administratie & belastingadvies voor het MKB, ZZP’ers en particulieren
Je altijd welkom voelen

Over Ons

QFC is een administratiekantoor dat een toegevoegde waarde levert aan MKB-ondernemingen, zzp'ers en particulieren. Wij combineren onze jarenlange ervaring met een zeer persoonlijke aanpak, waardoor we altijd maatwerk leveren. Onze dienstverlening baseren wij op drie peilers, die samen onze bedrijfsnaam vormen: Qualitas, Flexibilitas en Communicatio (kwaliteit, flexibiliteit en communicatie).

​Qualitas

Kwaliteit en precisie zijn onmisbaar als het op financiële zaken aankomt. Uw bedrijfsomgeving verandert, maar ook de wetgeving wijzigt, waardoor de fiscale kennis van vandaag, morgen alweer verouderd kan zijn. Wij kijken naar de basis van uw onderneming en de huidige wetgeving: we denken met u mee, sturen indien gewenst bij, en maken zo de weg vrij voor een succesvolle en stabiele groei van uw bedrijf.

Flexibilitas

Flexibiliteit vormt één van onze kernwaarden. Geen twee ondernemingen zijn gelijk, en wij vinden onze uitdaging in het meedenken met het bedrijf. Dit houdt ook in dat wij ons, waar mogelijk, aanpassen aan uw beschikbaarheid en wensen, zodat u kunt blijven ondernemen.

​Communicatio

Als onafhankelijke, financiële dienstverlener geloven wij in de kracht van persoonlijk contact. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat we snel en adequaat op uw vraag of verzoek reageren, waardoor u precies de hulp krijgt die u nodig heeft. Wij fungeren graag als een verlengstuk van uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring, die we combineren met een persoonlijke aanpak, weten wij precies wat een MKB-ondernemer nodig heeft en kunnen we u zonder twijfel uitstekend van dienst zijn. QFC bestaat uit drie vestigingen op strategische locaties in Noord-Holland, met in totaal 23 medewerkers.