Wij ondersteunen u bij projecten met een tijdelijk karakter
Detachering op het gebied van financiële administratie en salarisadministratie
Een steuntje in de rug

Detachering

Detacheren via QFC is een prachtige oplossing wanneer er binnen uw organisatie tijdelijk behoefte is aan extra professionals op het gebied van financiële administratie en salarisadministratie.

QFC Detachering werkt met een team van professionals, dat minimaal op MBO+ maar grotendeels op HBO werk- en denkniveau acteert. Naast vaste medewerkers werken we ook met flexibele freelance professionals, die direct inzetbaar zijn op diverse niveaus.

een prachtige oplossing wanneer er binnen uw organisatie tijdelijk behoefte is aan extra professionals op het gebied van financiële administratie en salarisadministratie

Door hun ervaringen in verschillende disciplines van het bedrijfsleven zijn onze professionals uitstekend in staat om aan uw vragen en wensen te voldoen en leveren zij een structurele bijdrage aan de veranderingsprocessen of optimalisatie binnen uw organisatie. Uiteraard hebben wij onze drie kernwaarden; kwaliteit, flexibiliteit en communicatie, hoog in het vaandel staan en maken wij ons sterk voor:

  • transparante en heldere communicatie met u als opdrachtgever;
  • korte inwerkperioden;
  • korte communicatielijnen;
  • voorkomen van achterstanden;
  • opvang tijdelijke pieken in werkdruk;
  • tijdsbesparing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van QFC Detachering voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Maak een afspraak.

Wilt u weten wat QFC voor u of uw onderneming kan betekenen? We informeren u graag in een persoonlijk gesprek.