Een goed ingerichte salarisadministratie is van levensbelang voor uw onderneming. De zeer specifieke wetgeving en telkens wijzigende cao's zijn voor u als MKB-ondernemer moeilijk bij te houden. Wij beschikken over alle kennis en ervaring, waardoor wij uw salarisadministratie zonder moeite up-to-date houden.

Emmy marcella bijgeknipt

Salaris- en personeelsadministratie voor het MKB

QFC beschikt over een professionele salarisadministratie, waarmee wij de salarissen van elke onderneming kunnen verzorgen. Naast de maandelijkse salarisspecificaties verzorgen wij uiteraard ook de aangifte loonbelasting, loonjournaalposten, jaaropgaven en onderhouden wij de contacten met de pensioenfondsen.

Ook bij de personeelsadministratie kunnen wij u ondersteuning bieden middels het maken van arbeidscontracten, het verzorgen van ziekmeldingen en alle andere zaken die hierbij spelen

  • Specifieke kennis van wet- en regelgeving
  • Betaalbaar
  • Altijd toegang tot uw digitale salarisdossier
  • Betrouwbaar en veilig

Wij beschikken over ervaren salarisadministrateurs die u graag adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact met QFC

QFC beschikt over 3 vestigingen op drie strategische locaties in Noord-Holland.

QFC Haarlem

Mollerusweg 100
2031BZ  Haarlem
023 - 55 33 300 info@qfc.nl

QFC Heerhugowaard

Stationsplein 99 - Unit 174
1703WE  Heerhugowaard
072 - 57 62 980 info@qfc.nl

QFC Den Helder

Polderweg 19b
1782EC  Den Helder
0223 - 622 886 info@qfc.nl