Uw salarisadministratie, onze zorg
Salaris- en personeelsadministratie voor het MKB
Ondersteuning bij complexe zaken

Salarisadministraties

Een goed ingerichte salarisadministratie is van levensbelang voor uw onderneming. De zeer specifieke wetgeving en telkens wijzigende cao's zijn voor u als MKB-ondernemer moeilijk bij te houden. Wij beschikken over alle kennis en ervaring, waardoor wij uw salarisadministratie zonder moeite up-to-date houden.

QFC beschikt over een professionele salarisadministratie, waarmee wij de salarissen van elke onderneming kunnen verzorgen. Naast de maandelijkse salarisspecificaties verzorgen wij uiteraard ook de aangifte loonbelasting, loonjournaalposten, jaaropgaven en onderhouden wij de contacten met de pensioenfondsen.

Ook bij de personeelsadministratie kunnen wij u ondersteuning bieden middels het maken van arbeidscontracten, het verzorgen van ziekmeldingen en alle andere zaken die hierbij spelen.

Wij beschikken over alle kennis en ervaring, waardoor wij uw salarisadministratie zonder moeite up-to-date houden.
  • Specifieke kennis van wet- en regelgeving
  • Betaalbaar
  • Altijd toegang tot uw digitale salarisdossier
  • Betrouwbaar en veilig

Wij beschikken over ervaren salarisadministrateurs die u graag adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vooral contact met ons op.

Maak een afspraak.

Wilt u weten wat QFC voor u of uw onderneming kan betekenen? We informeren u graag in een persoonlijk gesprek.