Uw administratie verwerken wij op uw manier. Wilt u dat wij de gehele administratie voor u inboeken en de aangifte omzetbelasting voor u verzorgen? Of kiest u ervoor om uw boekhouding zelf online in te voeren? Wij richten uw bedrijfsadministratie in, op een manier die het beste bij u en uw onderneming past.

Altijd inzicht

U heeft altijd inzicht in uw financiële situatie, ook wanneer u uw gehele administratie bij ons uitbesteedt. Daarnaast is de veiligheid van uw administratieve systemen gewaarborgd en kunt u uzelf de hoofdbrekens over passende software en updates besparen.

  • Flexibel
  • Administratie op maat
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar en veilig
Kantoor

Administratieve pakketten

QFC werkt onder andere met de administratieve software van KING - iMUIS, Exact Online en SnelStart, maar wij beperken ons niet tot deze pakketten. Werkt u met een ander programma? Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

King
Exact
Snelstart
Portaalafbeelding

Digitaal portaal

Dankzij ons digitale portaal houdt u altijd inzicht in uw dossier. Zo kunt u onder andere uw aangifte goedkeuren, opnieuw bekijken en de status volgen. Het digitale portaal is een tijd- en kostenbesparende tool die uitstekend te gebruiken is voor diverse belastingaangiften zoals de inkomstenbelasting en omzetbelasting. Daarnaast is het digitale portaal uitermate geschikt voor het deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel en het ontvangen/archiveren van jaarrekeningen en loonstroken.

Contact met QFC

QFC beschikt over 3 vestigingen op drie strategische locaties in Noord-Holland.

QFC Haarlem

Mollerusweg 100
2031BZ  Haarlem
023 - 55 33 300 info@qfc.nl

QFC Heerhugowaard

Stationsplein 99 - Unit 174
1703WE  Heerhugowaard
072 - 57 62 980 info@qfc.nl

QFC Den Helder

Polderweg 19b
1782EC  Den Helder
0223 - 622 886 info@qfc.nl